Finncont Luowia®
-jätesäiliöt

Tehokkuutta, turvallisuutta ja tyylikkyyttä

MHK-Kuljetus Oy on sopinut yhteistyöstä Finncont Oy:n kanssa Finncont Luowia® -jätesäiliöiden markkinoinnista. Sopimukseen sisältyy Finncont Luowia® -jätesäiliöiden myynti, asennus, huolto ja varaosapalvelu Lapin ja Oulun läänissä. 

Finncontilla on kokemusta muovisten jätteenkeräyssäiliöiden valmistuksesta yli 35 vuoden ajalta. Tarjoamaan kuuluu monipuolisia jätteenkeräyssäiliöitä erilaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. 

Säiliöiden tilavuudet ovat 600 l – 5000 l ja ne voidaan asentaa joko kokonaan maanpinnalle tai 0,5 tai 1,5 metrin syvyyteen. Lisäksi tarjoamasta löytyy jaettu säiliö kahden eri jätejakeen keräämiseen ja kokonaan maan alle asennettava jätteenkeräyssäiliö.

Finncont Luowia® -tuoteperheeseen kuuluu myös kokonaan maan alle asennettava Finncont Luowia FUS® Fully Underground System. Tyylikäs ja moderni vaihtoehto keskustoihin, joissa järjestelmän pinta-alatehokkuus tuo uusia ulottuvuuksia. Järjestelmän pelkistetyn tyylikäs käyttöliittymä istuu urbaaniin ympäristöön ja on helppo käyttää polkimella. Järjestelmä myös rajoittaa liian suurien esineiden laittamisen säiliöön. Tower®-käyttöliittymästä ei ole suoraa näköyhteyttä jätteeseen eikä säiliöstä pääse noukkimaan hyötyjätteitä. Koko järjestelmä on testattu ja turvallinen.

UUTUUS! Finncont Blok – neliskulmainen maanpäällisistä osista koostuva tilaa säästävä jätteenkeräysjärjestelmä.

Tutustu Finncontin jäte- ja kiinteistöhuoltotuotteisiin paremmin osoitteessa: www.finncont.com

Päivitä huonokuntoiset jätteenkeräyssäiliösi turvallisiksi ja tyylikkäiksi!

Lue lisää Finncont® Luowia -modernisointisarjasta