Huoltopalvelut

Pitkäikäisyyden ja kestävyyden tähden

Olemme kehittäneet syväsäiliöiden täydellisen huoltopalvelun varmistamaan niiden kunnossa pysymisen. Huoltopalveluumme kuuluvat säiliöiden pesut erityisesti tähän tarkoitukseen suunnitellulla pesulaitteella, korjaukset tarpeen mukaan ja täydellinen varaosapalvelu. Huollamme ja hoidamme korjaukset ja varaosat kaikkiin markkinoilla oleviin syväsäiliöihin.

Kysy lisää huoltopalvelustamme ja pyydä tarjous.

Jätesäiliö vuokraus ja myynti

Maahan upotettavilla syväsäiliöillä selvää säästöä! 

Kauttamme voit vuokrata tai ostaa tarkoitukseen sopivan joko 240 L, 360 L tai 660 L pinta-astian tai maahan upotettavan syväsäiliön. Syväsäiliö tuo selvää säästöä jätekustannuksiin ja vähentää ylimääräistä liikennettä asuinalueellanne. Jätekatoksia tai aitauksia ei tarvita.

Kaikille jätejakeille löytyy oma säiliövaihtoehto. Syväsäiliöitä on saatavana 170 ja 50 cm asennussyvyyksillä sekä pinta-asennuksena niihin kohteisiin missä ei ole kaivu mahdollisuuksia. Kaikissa malleissa tyhjennykset on nostoperusteisina, joko nostosäkeillä tai kovasäiliöllä. Kysy tarjoustamme eri vaihtoehdoista.

Jätesäiliöiden asennuspalvelut

Ammattitaidolla ja takuulla

Suoritamme syväsäiliöiden paikalleen asennukset takuutyönä. Pitkäaikainen kokemus asennustöissä takaa ammattimaisen lopputuloksen. Palveluumme kuuluvat tarvittaessa pienimuotoiset maanrakennustyöt asennuksen yhteydessä sekä erilaiset pintatyöt, kuten kiveykset, laatoitukset, nurmetukset, istutukset, asfaltoinnit ja kuorma-autopalvelut. Kysy tarjous.