Finncont Oy Luowia-jätesäiliöt

Luowia® - Tehokkuutta, turvallisuutta ja tyylikkyyttä

MHK-Kuljetus Oy on sopinut yhteistyöstä Finncont Oy:n kanssa Luowia-jätesäiliöiden markkinoinnissa. Sopimukseen sisältyy Luowia jätesäiliöiden myynti, asennus, huolto ja varaosapalvelu Lapin ja Oulun läänissä.

Suomalainen Finncont Oy tarjoaa tehokkaat, turvalliset ja tyylikkäät Luowia-jätteenkeräyssäiliöt. 

Finncont Oy:llä on kokemusta muovisten jätteenkeräyssäiliöiden valmistuksesta yli 35 vuoden ajalta. Tarjoamaan kuuluu monipuolisia jätteenkeräyssäiliöitä erilaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. 

Säiliöiden tilavuudet ovat 600L – 5000L ja ne voidaan asentaa joko kokonaan maanpinnalle tai 0,5m tai 1,5m syvyyteen. Lisäksi tarjoamasta löytyy jaettu säiliö kahden eri jätejakeen keräämiseen ja kokonaan maan alle asennettava jätteenkeräyssäiliö.

Uusimpana tulokkaana Luowian tuoteperheessä kokonaan maan alle asennettava Luowia FUS® Fully Underground System. Tyylikkäänä ja modernina vaihtoehtona keskustoihin, joissa järjestelmän pinta-alatehokkuus tuo uusia ulottuvuuksia. Järjestelmän pelkistetyn tyylikäs käyttöliittymä istuu urbaaniin ympäristöön ja on helppo käyttää polkimella. Järjestelmä myös rajoittaa liian suurien esineiden laittamisen säiliöön. Tower® käyttöliittymästä ei ole suoraa näköyhteyttä jätteeseen eikä säiliöstä pääse noukkimaan hyötyjätteitä. Koko järjestelmä on testattu ja turvallinen.

Tutustu Luowiaan paremmin osoitteessa: www.luowia.fi

MHK-Kuljetus Oy

Tuiskuntie 10
96100 Rovaniemi
Kartta

Matti Heikkilä
+358 400 891 908

matti.heikkila@mhk-kuljetus.fi

Mika Heikkilä
+358 400 697 510

mika.heikkila@mhk-kuljetus.fi

 

Päivitä huonokuntoiset jätteenkeräyssäiliösi turvallisiksi ja tyylikkäiksi !

Lue lisää uutiskirjeestä !